Ismerje meg közelebbről a csodálatos porcépítő zöldkagylót!

A zöldkagyló a világ legtisztább tengervizében, Ú-Zéland partjainál él, és értékes hatóanyagai által csodálatos hatásokkal rendelkezik az emberi szervezetre, kiváltképpen a csontokra és porcokra nézve.

Minek köszönheti gyógyító tulajdonságait?

A tarajos zöldkagylóban minden kagylónál nagyobb mennyiségben található glükozaminglikán, ami az ízületek, a csontok és porcok egészsége szempontjából alapvető fontossággal bír. Ez az anyag egyébként megtalálható az emberi szervezetben is. Fontos feladata, hogy a folyadék megkötése által kenőanyagként funkcionáljon, így biztosítja az ízületek súrlódásmentes és könnyű mozgását.

Milyen egyedülálló hatásai vannak?

A glükozaminglikán képes vissza is fordítani a már kialakult ízületi kopást is, így maximális hatékonysággal alkalmazható az ebben a betegségben szenvedők esetében.

Akik zöldkagyló kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítőt szednek, azoknál jelentősen csökkennek az ízületi fájdalmak, valamint nagymértékben javul a mozgásfunkció. Mindezek miatt pedig a betegek teljes életminősége is pozitívan változik, és nagymértékű hangulatjavulás is várható náluk.

Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a zöldkagyló ugyanolyan hatékonyan képes a tünetek enyhítésére az enyhe és közepesen súlyos ízületi kopások esetében, mint a hagyományosan felírt gyulladáscsökkentő gyógyszerek. Azonban ezekkel a szerekkel ellentétben a zöldklagylónak nincsen semmilyen káros mellékhatása sem.

A zöldkagyló kivonattal elérhető, hogy az ízületi szövetek újra megfelelően funkcionáljanak, és hogy a porcszövetek újraképződjenek. Mindemellett pedig növelhető általa az ízületek, a szalagok és a kötőszövetek rugalmassága is, ezzel pedig elejét lehet venni a különféle sérüléseknek. 

A zöldkagylóban a glükozaminglikánon kívül található még sok vitamin, ásványi anyagok (vas, kalcium, magnézium, kálium, jód), különféle létfontosságú nyomelemek, valamint a nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavak is jelen vannak benne.

A zöldkagyló a mozgás terén kifejtett jótékony hatásain kívül még számos egyéb pozitív tulajdonsággal is rendelkezik:

Ezek közé tartozik az immunrendszer megerősítésében játszott szerepe, valamint az öregedési folyamatok lassításában való részvétele is.

Ezeken felül a zöldkagyló kitűnő amntioxidáns képességekkel is rendelkezik, így a szabadgyökök semlegesítésében is kulcsfontosságú szerepe van. 

Kinek érdemes fogyasztania?

A fent felsorolt értékes tulajdonságai miatt tehát fokozottan ajánlott zöldkagyló-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő szedése az ízületi problémákkal, porckopással küzdőknek, valamint sportolóknak és kemény fizikai munkát végzőknek, mivel az ízületek védelme mellett rendkívül jótékonyan hat az izomműködésre és az általános erőnléti állapotra is.

Tudjon meg még többet az új-zélandi zöldkagylóról! >>>

loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
1
  1. Gazdag Tamás szerint:

    Raktárban dolgozom sokat állok és pakolok ami nagyon megterheli a térdeimet. Fél éve elkezdtem szedni a zöldkagyló kapszulát csontporral együtt és már nem fáj annyira a térdem.

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

51

MozogjunkJobban.com © Copyright

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]